Suggesties

Suggesties Restaurant & Afhaal

 

Suggesties

 

Voorgerecht:     

Arrosticini (lamssaté) op de grill met pesto

Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten

Gerookte zwaardvis, komkommersalade en gebakken langoustines

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken champignons              

 

Pasta en pizza:

Spaghetti alla chitarra met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata

Pasta met vongole, look en peterselie

Pasta met asperges, Parma, Parmezaan en broodkorstjes

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia)

Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan

                           

Vis:

Involtino van zwaardvis gevuld met rivierkreeftevlees, pijnboompitten, broodkruim en Parmezaan met een citroensaus

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht

 

Vlees:

Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleesjus met look en rozemarijn

Kalfsescaloppe met Parmaham en salie en een zachte vleesjus

Wagyu Flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht

 

Dessert om mee te nemen:

Dessertbord

Tiramisu

 

Wijn om mee te nemen:

Wit

Grillo (Feudo Disisa)

Rood

Merlot (Sacchetto)

Rosé

Pinot Grigio (Sartori)

 

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!