Suggesties
Voorgerecht:
Arrosticini (lamssaté) op de grill met pesto
Arancini (rijstballetjes) gevuld met pulled porc, tomatensaus en gezouten ricotta
Carpaccio van Gambero Rosso, komkommersalade en gebakken langoustines
Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken champignons
Pasta en pizza:
Pasta met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata
Pasta met vongole, mosselen, look en peterselie
Spaghetti alla Carbonara met "wangspek"
Pasta met asperges, Parma, Parmezaan en broodkorstjes
Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia)
Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan
Vis:
Italiaanse licht pikante mosselschotel
Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Vlees:
Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze
Filet van Belotta op de grill, stoverij van broccolini en een zachte vleesjus
Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Dessert om mee te nemen:
Dessertbord
Tiramisu
Wijn om mee te nemen:
Wit
Müller Thurgau (Terrazze della Luna)
Rood
Merlot (Sacchetto)
Rosé
Pinot Grigio (Sartori)
Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!