Suggesties

Suggesties Restaurant & Afhaal

 

Suggesties

 

Voorgerecht:     

Zuiderse tonijntartaar met gefrituurde schorseneren

Gerookte tonijn, komkommersalade en gebakken langoustines

Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen           

 

Pasta:

Spaghetti alla chitarra met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata

Pasta alla Carbonara met "wangspek"

Gnocchi met gamba's, courgetten en tomaat

Pasta met mosselen, vongole, look en peterselie

 

Pizza:

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, salsiccia, eekhoorntjesbrood en spek

Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan

Pizza con pomodorini gialli del Vesuvio, gerookte zalm, zalmkaviaar, Italiaanse kerstomaat, crème van Burrata en rucola

Pizza rossa, gefrituurde aubergines en gezouten ricotta 

                           

Vis:

Italiaanse licht pikante visschotel

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes

Zeetong met een kappertjesboter

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht

 

Vlees:

Ossobuco op lage temperatuur gegaard op Milanese wijze

Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus

Hazenrugfilet op de grill, zoete rode wijnsaus, veenbessen een een aardappelwafel

Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleesjus met look en rozemarijn

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht

 

Dessert om mee te nemen:

American Cookie met chocoladecrème en caramel

Tirami sù

 

Wijn om mee te nemen:

Wit

Terravignata- (Le marche) - Borgo Paglianetto. Verdicchio

Rood

1954- (Puglia) - Paradiso. Primitivo

 

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!