Suggesties
Voorgerecht:
Arrosticini (lamssaté) op de grill met pesto
Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten
Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken champignons
Pasta en pizza:
Spaghetti alla chimaera met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata
Pasta met vongole, mosselen, look en peterselie
Spaghetti alla Carbonara met "wangspek"
Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia)
Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan
Vis:
Involtino van zwaardvis met een vissaus met rivierkreeften en pistachenoten
Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Vlees:
Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze
Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleessaus met look en rozemarijn
Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Dessert om mee te nemen:
Bosvruchten met een crème van mascarpone
Tiramisu
Wijn om mee te nemen:
Wit
Pinot Grigio (Sacchetto)
Rood
Merlot (Sacchetto)
Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!