Suggesties

Suggesties Restaurant & Afhaal

 

Suggesties

 

Voorgerecht:     

Arrosticini (lamssaté) op de grill met pesto

Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten 

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken champignons              

 

Pasta en pizza:

Spaghetti alla chimaera met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata

Pasta met vongole, mosselen, look en peterselie

Spaghetti alla Carbonara met "wangspek"

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia)

Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan

                           

Vis:

Involtino van zwaardvis met een vissaus met rivierkreeften en pistachenoten

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht

 

Vlees:

Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze 

Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleessaus met look en rozemarijn

Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht

 

Dessert om mee te nemen:

Bosvruchten met een crème van mascarpone

Tiramisu

 

Wijn om mee te nemen:

Wit

Pinot Grigio (Sacchetto)

Rood

Merlot (Sacchetto)

 

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!