Suggesties

Suggesties

Menu

Vitello Tonnato

Mini-Pizza bianca, buffelmozzarella, gerookte rundscarpaccio, rucola en schijfjes Parmezaan

Wagyu-flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus

Dessert

38,50 (Aangepaste wijn + 18,00)

 

Om de wachttijden in drukke periodes te beperken,

vragen wij om de menu’s enkel per tafel te nemen.

 

 

Suggesties

 

Voorgerecht:

Aubergines op Parmezaanse wijze 14,00

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen 16,50                                 

Gerookte ganzenfilet, gerookte ganzenlever, granaatappel en rucola 16,50

Gerookte zwaardvis, gebrande avocado, getoaste sesamzaadjes en gamba's op de grill 16,50

 

Pasta en pizza:

 Pasta alla Carbonara met wangspek 16,50

Spaghetti Chitarra met aubergines, licht pikante tomatensaus, afgewerkt met Burrata16,50

Pasta met zeedelicatessen18,50

Gnocchi met scampi, courgetten en tomaat16,50

Cannelloni met vleesvulling gegratineerd in de oven 16,50

Pizza bianca, buffelmozzarella, gerookte carpaccio, rucola en schijfjes Parmezaan 16,50

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia) 16,50

                          

Vis:

Zwaardvis op de grill, stoverij van spinazie en een graanmosterdsaus 25,00

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes 25,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze 25,00

Mechelse koekoek, geitenkaaskroketje en een crème van paprika 25,00

Sashi rumpsteak op de grill, stoverij van cime di rape en een Parmezaansaus 27,00

Hazenrugfilet, pompoenpuree en een wildjus met gecarameliseerde kastanjes 28,00

Filet pûr op de grill, kroketje van kalfszwezerik en een krachtige rode wijnsaus 28,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Wijnsuggestie:

Wit:
Feudo Disisa 5,00/glas – 22,00/Fles

(Afkomst: Sicilië. Druiven: Grillo )

Rood:
Dione 5,00/glas - 22,00/Fles

(Afkomst: Puglia. Druiven: Negroamaro)

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!