Suggesties

Suggesties Restaurant & Afhaal

 

Suggesties

 

Voorgerecht:     

Arrosticini (lamssaté - 6 stuks) op de grill met pesto 13,00 

Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten 16,50

Carpaccio van octopus, salade van Barba del frate en gebakken langoustines 16,50

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen 16,50                  

 

Pasta en pizza:

Spaghetti Chitarra met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata 16,50

Pasta met mosselen, vongole, look en peterselie 16,50

Reuze gnocchi gevuld met tomaat en mozzarella en een zachte tomaat-basilicumsaus 16,50

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia) 16,50

Pizza bianca, buffelmozzarella, Parmezaan, Porchetta en truffelschilfers 16,50

                           

Vis:

Licht gegrilde tonijn, stoverij van Barba del Frate, Taggiasca-olijven en tomaat 25,00

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes 25,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Steak op de grill, licht pikante tomatensaus met Nduja en afgewerkt met Lardo 23,00

Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleesjus met look en vadouvan 25,00

Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus 27,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Dessert om mee te nemen:

Tiramisù 8,00

Dessertbord 7,00

Dessertje aardbei en melkchocolade 8,00

 

Wijn om mee te nemen:

Wit

Pinot Grigio ( Sacchetto ) 10,00

Rood

Merlot (Sacchetto) 10,00

Rosé

Pinot Grigio (Sartori) 10,00

 

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!