Suggesties

Suggesties

Menu

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen

Ravioli gevuld met citroenricotta en een vissausje met rivierkreeftestaarten

Saltimbocca alla Romana (Kalfsescaloppe met Parmaham en een zachte vleesjus)

Dessert

38,50 (Aangepaste wijn + 18,00)

 

Om de wachttijden in drukke periodes te beperken,

vragen wij om de menu’s enkel per tafel te nemen.

 

 

Suggesties

 

Voorgerecht:

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen 16,50                                 

Gerookte rundscarpaccio, salade van Barba del Frate en gamba's op de grill 16,50

Zuiderse tonijntartaar met gebakken Sint-Jacobsvruchten 16,50

 

Pasta en pizza:

 Pasta alla Carbonara met wangspek 16,50

Spaghetti Chitarra met aubergines, licht pikante tomatensaus, afgewerkt met Burrata16,50

Pasta met vongole, mosselen, look en peterselie 16,50

Duo van pasta 16,50

Pizza bianca, buffelmozzarella, bresaola, rucola en schijfjes Parmezaan 16,50

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia) 16,50

                          

Vis:

Gebakken heilbot, stoverij van artisjok en linzen en een crème van artisjok 25,00

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes 25,00

Licht gegrilde tonijn op Mediterraanse wijze 25,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze 25,00

Kalfsescaloppe met Parmaham en salie met een zachte vleesjus 25,00

Duo van Duroc: Filet van Ribeye (gemarmerd met vet) op de grill, pompoenpuree en een Parmezaansaus 25,00

Wagyu-Flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus 28,00

Sashi Entrecôte op de grill met een tomatensaus met rozemarijn en Nduja 600gr (voor 2 pers) 34,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Wijnsuggestie:

Wit:
Falanghina 5,80/glas – 26,00/Fles

(Afkomst: Campanië. Druiven: Falanghina )

Rood:
Valpolicella 5,50/glas - 24,00/Fles

(Afkomst: Veneto. Druiven: Corvina, Corvinone, Rondinella)

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!