Suggesties

Suggesties Restaurant & Afhaal

 

Suggesties

 

Voorgerecht:     

Polpette met courgetten en een zachte tomatensaus 12,00

Carpaccio van octopus, fregola-komkommersalade en gebakken langoustines 16,50

Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten 16,50                  

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen 16,50

 

Pasta en pizza:

Spaghetti Chitarra met een licht pikante tomatensaus met aubergines afgewerkt met Burrata 16,50

Spaghetti alla Carbonara met wangspek 16,50

Pasta met vongole en tomaat 16,50

Lasagna bianca, salsiccia, eekhoorntjesbrood en Asiago 16,50

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia) 16,50

Pizza bianca, buffelelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan 16,50

                           

Vis:

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes 25,00

Licht gegrilde tonijn op Mediterraanse wijze 25,00

Skreihaasje, gebakken zeekraal en een graanmosterdsaus 25,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze 25,00

Entrecôte op de grill, licht pikante tomatensaus met Nduja en afgewerkt met Lardo 27,00

Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus 27,00

Hazenrugfilet op de grill, pompoenpuree, wildsaus met lichte koffiearoma 27,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Dessert om mee te nemen:

Dessertbord 7,00

Panna Cotta 7,00

Tiramisù 8,00

 

Wijn om mee te nemen:

Wit

Verdicchio (Villa Bianca) 10,00

Rood

Primitivo (Feudo Salentini)) 10,00

 

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!