Suggesties
Voorgerecht:
Lasagna van aubergines , pane carasau en Nduja
Pastasalade met tonijn
Gedroogde Lonzino (varkenslende) met krokante geitenkaas
Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen
Carpaccio van Gambero Rosso, komkommersalade en gebakken langoustines
Pasta:
Spaghetti alla chitarra met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata
Pasta alla Carbonara met "wangspek"
Pasta met vongole, look en peterselie
Gnocchi gegratineerd in de oven met broccoli, wangspek en scamorza affumicata
Ravioli gevuld met kreeft, vissaus met prei en rivierkreeftevlees
Pizza:
Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, salsiccia, eekhoorntjesbrood en spek
Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan
Pizza con pomodorini gialli del Vesuvio, gerookte zalm, zalmkaviaar, Italiaanse kerstomaat, crème van Burrata en rucola
Pizza rossa, gefrituurde aubergines, gezouten ricotta en basilicum
Vis:
Italiaanse licht pikante mosselschotel
licht gegrilde tonijn op Mediterraanse wijze
Zwaardvis op de grill, tomatensaus met Taggiasca-olijven en kappertjes
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Vlees:
Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus
Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleesjus met look en rozemarijn
Kalfsribeye op de grill, stoverij van korenaren en een vleesjus met gorgonzola
Lamskroontje, stoverij van aubergines en een zachte lamsjus
Kalfsescaloppe met parmaham en salie en een zacht kalfsjus
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Dessert om mee te nemen:
Tirami sù
Bosvruchten met crème van mascarpone
Granita van bosvruchten met brioche-brood
Wijn om mee te nemen:
Wit
Pinot Grigio- Alto Adige - Kellerei
Rood
Nebbiolo - Lombardije - Rainoldi
Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!