Suggesties
Voorgerecht:
Gerookte tonijn, komkommersalade en gebakken langoustines
Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten
Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen
Wagyu picahna met krokanta geitenkaas
Pasta:
Spaghetti alla chitarra met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata
Pasta alla Carbonara met "wangspek"
Pasta met mosselen, vongole, look en peterselie
Ravioli gevuld met kreeft,preisaus met rivierkreeftevlees en Italiaanse kerstomaatjes
Pizza:
Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, salsiccia, eekhoorntjesbrood en spek
Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan
Pizza con pomodorini gialli del Vesuvio, gerookte zalm, zalmkaviaar, Italiaanse kerstomaat, crème van Burrata en rucola
Pizza rossa, gefrituurde aubergines en gezouten ricotta
Vis:
Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes
Gebakken zalm, gegrilde venkel en een tomatensaus met taggiasca-olijven
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Vlees:
Filet pûr op de grill, mergpijp in de oven en een zoete rode wijnsaus
Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze
Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus
Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleesjus met look en rozemarijn
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Dessert om mee te nemen:
Bosvruchten met een crème van mascarpone
Tirami sù
American cookie
Wijn om mee te nemen:
Wit
Terravignata- (Le marche) - Borgo Paglianetto. Verdicchio
Rood
1954- (Puglia) - Paradiso. Primitivo
Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!