Suggesties

Suggesties Restaurant & Afhaal

 

Suggesties

 

Voorgerecht:     

Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten 

Tonijntartaar met gefrituurde schorseneren

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken champignons              

 

Pasta en pizza:

Spaghetti alla chitarra met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata

Pasta met mosselen, vongole, look en peterselie

Pasta met asperges, Parma, Pecorino Romano en broodkorstjes

Spaghetti alla Carbonara met "wangspek"

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia)

Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan

Pizza rossa, gefrituurde aubergines en geraspte ricotta

                           

Vis:

Licht gegrilde tonijn op Mediterraanse wijze

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht

 

Vlees:

Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze 

Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleessaus met look en rozemarijn

Diamanthaas op de grill, groene asperges, radijsjes, enoki en een vleesjus

Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht

 

Dessert om mee te nemen:

Bosvruchten met een crème van mascarpone

Tiramisu

 

Wijn om mee te nemen:

Wit

Pinot Grigio (Sacchetto)

Rood

Merlot (Sacchetto)

 

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!