Suggesties
Voorgerecht:
Zuiderse tonijntartaar met gefrituurde schorseneren
Gerookte tonijn, komkommersalade en gebakken langoustines
Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten
Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen
Pasta:
Spaghetti alla chitarra met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata
Pasta alla Carbonara met "wangspek"
Gnocchi met gamba's, courgetten en tomaat
Pasta met mosselen, vongole, look en peterselie
Pizza:
Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, salsiccia, eekhoorntjesbrood en spek
Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan
Pizza con pomodorini gialli del Vesuvio, gerookte zalm, zalmkaviaar, Italiaanse kerstomaat, crème van Burrata en rucola
Pizza rossa, gefrituurde aubergines en gezouten ricotta
Vis:
Italiaanse licht pikante visschotel
Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes
Zeetong met een kappertjesboter
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Vlees:
Ossobuco op lage temperatuur gegaard op Milanese wijze
Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus
Hazenrugfilet op de grill, zoete rode wijnsaus, veenbessen een een aardappelwafel
Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleesjus met look en rozemarijn
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Dessert om mee te nemen:
American Cookie met chocoladecrème en caramel
Tirami sù
Wijn om mee te nemen:
Wit
Terravignata- (Le marche) - Borgo Paglianetto. Verdicchio
Rood
1954- (Puglia) - Paradiso. Primitivo
Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!