Suggesties

Suggesties Restaurant & Afhaal

 

Suggesties

 

Voorgerecht:     

Duo van tonijn: Tartaar en gerookte carpaccio 16,50

Bresaola met krokante buffelmozzarella en een rucolasalade 16,50

Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten 16,50

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken champignons 16,50                  

 

Pasta en pizza:

Ravioli gevuld met prei en aardappel, vongole, mosselen, look en peterselie 16,50

Pasta alla Carbonara met wangspek 16,50

Spaghetti alla chitarra met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata 16,50

Pasta asperges, Parma, broodkorstjes en Parmezaan 18,50

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia) 16,50

Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, Parmezaan en truffelschilfers 16,50

                           

Vis:

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, stoverij van zeekraal, crème van truffel en grijze garnaaltjes  25,00

Cacciucco (Italiaanse licht pikante visschotel) 25,00

Licht gegrilde tonijn op Mediteraanse wijze 25,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Kalfsescaloppe met Parmaham en salie en een zachte vleesjus 25,00

Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze 25,00

Entrecôte op de grill, licht pikante saus met Nduja en afgewerkt met Lardo 25,00

Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleesjus op basis van look en rozemarijn 25,00

Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus 27,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Dessert om mee te nemen:

Dessertbord 7,00

Tiramisù 8,00

Dessert met chocolade, framboos en Griekse yoghurt 8,00 

 

Wijn om mee te nemen:

Wit

Chardonnay (Gran Sasso) 10,00

Rood

Merlot (Sacchetto) 10,00

Rosé

Pinot Grigio (Sartori) 10,00

 

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!