Suggesties
Voorgerecht:
Zuiderse tonijntartaar
Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten
Carpaccio van gambero Rosso, gemengde sla en gegrilde gamba’s
Gerookte zwaardvis, komkommersalade en gebakken langoustines
Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen
Pasta en pizza:
Spaghetti alla chitarra met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata
Pasta met mosselen, vongole, look en peterselie
Spaghetti alla Carbonara met "wangspek"
Troffie met salsiccia, spek, bospaddestoelen en tomaat
Gnocchi met stoverij van cime di rape en scampi
Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia)
Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan
Pizza con pomodorini gialli del Vesuvio, gerookte zalm, zalmkaviaar, Italiaanse kerstomaat, crème van Burrata en rucola
Pizza rossa, gefrituurde aubergines en gezouten ricotta
Vis:
Italiaanse licht pikante mosselschotel
Gebakken grietfilet met een tomatensaus met kappertjes, taggiasca-olijven en artisjok
Kabeljauwhaasje, zeekraal, graanmosterdsaus en grijze garnalen
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Vlees:
Ossobuco op lage temperatuur gegaard op Milanese wijze
Kwartelfilet, pompoen, kastanjes en salie
Bifa de Tira op de grill, crème van knolselder, opgebakken savooikool en een vleesjus
Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleessaus met look en rozemarijn
Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus
Kalfs T-bone met een tomatenboter met Nduja
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Dessert om mee te nemen:
Bosvruchten met een crème van mascarpone en frangolino
Chocolademoelleux gevuld met witte chocolade
Chocoladewafel met praliné
Wijn om mee te nemen:
Wit
Pinot Grigio (Sacchetto)
Rood
Merlot (Sacchetto)
Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!