Suggesties
Voorgerecht:
Arrosticini (lamssaté) op de grill met pesto
Bordje Italiaanse kazen en charcuterie
Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten
Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken champignons
Pasta en pizza:
Spaghetti alla Chitarra met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata
Pasta met vongole, look en peterselie
Spaghetti alla Carbonara met "wangspek"
Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia)
Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan
Pizza rossa, gefrituurde aubergines en geraspte gezouten ricotta
Vis:
Involtini van zwaardvis, gevuld met broodkruim, pistache en rivierkreeftevlees en een vissausje
Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Vlees:
Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze
Brasato (Noord-Italiaanse rundsstoofschotel) met een kruidige rode wijnsaus
Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleesjus met look en rozemarijn
Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Dessert om mee te nemen:
Dessertbord
Tiramisu
Wijn om mee te nemen:
Wit
Falia (Salvaterra)
Rood
Merlot (Sacchetto)
Rosé
Pinot Grigio (Sartori)
Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!