Suggesties

Suggesties Restaurant & Afhaal

 

Suggesties

 

Voorgerecht:     

Arrosticini (lamssaté) op de grill met pesto 13,00

Missultini (zoute vis uit het Como-meer) met Polenta 14,00

Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten 16,50

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken champignons 16,50              

 

Pasta en pizza:

Spaghetti alla chitarra met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata 16,50

Pasta met mosselen, vongole, look en peterselie 16,50

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia) 16,50

Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan 16,50

                           

Vis:

Involtini van zwaardvis gevuld met rivierkreeftestaarten, courgetten en een citroensaus 25,00

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, zeekraal, crème van truffel en grijze garnalen 25,00

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleesjus met look en rozemarijn 25,00

Duo van Duroc op de grill, Lardo en een licht pikante tomatensaus met Nduja 25,00

Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze 25,00

Wagyu Flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus 27,00

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Dessert om mee te nemen:

Dessertbord 7,00

Tiramisù 8,00 

 

Wijn om mee te nemen:

Wit

Grillo (Feudo Disisa) 10,00

Rood

Merlot (Sacchetto) 10,00

Rosé

Pinot Grigio (Sartori) 10,00

 

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!