Casa Fraquelli

Vroeger

In 1992 zijn mijn ouders samen met mijn 10-jaar oudere broer gestart met een restaurant in Mol-Rauw. Hier begon mijn horeca-avontuur op 13-jarige leeftijd. Het proeven van de harde horecawereld, verslavend en niet meer te missen.

Wekelijks hielp ik meer en meer in onze familiezaak, wat ik echt super vond. Twee jaar later is mijn vader verhuisd naar Mol-Donk, waar een Italiaanse kok ons keukenteam versterkte met de specialiteiten van de streek van onze afkomst. In juni 2003 ben ik samen met mijn vriendin Inge, een restaurantje gestart op het rondplein in Mol. Pal in het centrum waar vooraf het sterrenrestaurant 't Zilte is begonnen. We zijn gestart als dagrestaurant en 's avonds ging ik mijn vader helpen in zijn restaurant. Uiteindelijk besloten we om de openingsuren te verlaten en ons volop te storten op ons eigen restaurantje.

En nu

In december 2005 kwamen we op het idee om het eerste verdiep, in het begin onze woonkamer om te toveren tot restaurant. Op deze manier hebben we twee verschillende verdiepingen met twee verschillende uitstralingen. Met zijn allen werken we eraan om het beste te kunnen serveren.

Constant zoeken we naar vernieuwingen en seizoensgebonden producten
, dit combineren we met nieuwe keukentechnieken of nieuwe accenten. We trachten onze menu zo samen te stellen dat we aan bijna elke klantenwens kunnen voldoen door wekelijks nieuwe suggesties, een klein menu of een pizza of pasta aan te bieden. Onze drijfveer zijn de regelmatig terugkerende gezichten die ons een blijk van appreciatie geven.

Om zeker te zijn van uw plaatsje is reserveren wel aangeraden.

Hopelijk tot binnenkort, Massimo, Inge en de squadra van Casa Fraquelli.

Traditionele houtoven

In april 2016 hebben we een steenoven op hout gebouwd. Op deze manier kunnen we nog traditioneler koken.