Suggesties

Suggesties

Menu

Gemarineerde rundscarpaccio, tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen

Pizza Bianca, buffelmozzarella, gerookte zwaardvis, olijven, rucola en Italiaanse kerstomaatjes

Wilde eend, pompoen, bruschetta met eenderagoût

Dessert

38,50 (Aangepaste wijn + 18,00)

 

Om de wachttijden in drukke periodes te beperken,

vragen wij om de menu’s enkel per tafel te nemen.

 

 

Suggesties

 

Voorgerecht:

Missultini (zoute vis uit Como-meer) op de grill met polenta 15,00

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen 16,50

Gerookte tonijn, oester en een zuiders slaatje 16,50

Bouillon met ravioli gevuld met Parma en parmezaan 7,50

 

Pasta:

 Pasta met aubergine en een licht tomatensaus 15,00

Duo van pasta 16,00

Pasta met venusschelpen, look en peterselie 16,50

Huisgemaakte ravioli gevuld met pompoen en een saliebotersaus 16,50

Pizza bianca, buffelmozzarella, salsiccia, champignons en ajuin 16,00

                          

Vis:

Slibtongetjes op Parmezaanse wijze 25,00

Licht gegrilde tonijn op Mediteraanse wijze 25,00

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Stinco (varkenshammetje) in de oven met een saus op basis van Nastro Azzuro-bier 25,00

Hertensteak op de grill, opgebakken eekhoorntjesbrood en een wildjus 27,00

Zesrib "Rib Roast"op de grill, vleesjus met groene peper en rozemarijn 27,00

Wilde eend, pompoen, bruschetta met eenderagoût en een rode wijnsaus 27,00

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Wijnsuggestie:

Wit:
Svelato Terre Stregate 5,00 /glas – 22,00/Fles

(Afkomst: Campanië. Druiven: 100% Falanghina)

Rood:
Riseis 5,00/glas - 22,00/Fles

(Afkomst: Abruzzo. Druiven: 100% Montepulciano)

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!