Suggesties

Suggesties

Menu

Vitello Tonnato

Pizza Bianca, buffelmozzarella, Coppa, rucola en schijfjes Parmezaan

Diamanthaas op de grill, Lardo en een zachte vleesjus

Dessert

38,50 (Aangepaste wijn + 18,00)

 

Om de wachttijden in drukke periodes te beperken,

vragen wij om de menu’s enkel per tafel te nemen.

 

 

Suggesties

 

Voorgerecht:

Koude pasta salade met tonijn en groentjes 15,00

Bordje Parmaham en Italiaanse meloen 15,00

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken champignons 16,50

Gerookte zwaardvis, gebrande avocado, getoaste sesamzaadjes en gebakken Sint-Jacobsvruchten 16,50

 

Pasta:

Gnocchi met spek, tomaat en champignons 16,50

Ravioli gevuld met kreeft en een saliebotersaus met scampiblokjes 18,00

Pasta met zeedelicatessen 18,50

Pasta met asperges, Parma, broodkorstjes en Parmezaan 18,00

Pizza bianca, buffelmozzarella, Coppa, rucola en schijfjes Parmezaan 16,50

                          

Vis:

Slibtongetjes op Parmezaanse wijze 25,00

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes 16,50

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Kalfsescaloppe met Parmaham en salie en een zachte vleesjus 25,00

Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze 25,00 

Stinco (varkenshammetje in de oven) met een vleesjus op basis van look en rozemarijn 25,00

Entrecôte op de grill, bruschetta met licht pikante tomatentapenade en een tomatenboter 26,00

Filet Pûr op de grill, gerookte ganzenlever en een Marsalasaus 27,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Wijnsuggestie:

Wit:
Svelato 5,50/glas – 24,00/Fles

(Afkomst: Campanië: 100% Falanghina)

Rood:
Primitivo  6,00/glas - 28,00/Fles

(Afkomst: Puglia  Druiven: 100% Primitivo)

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!