Suggesties

Suggesties

Menu

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen 

Pizza Bianca, buffelmozzarella, pesto en scampiblokjes 

Filet van Duroc, pompoenpuree en een krachtige rode wijnsaus 

Dessert

38,50 (Aangepaste wijn + 18,00)

 

Om de wachttijden in drukke periodes te beperken,

vragen wij om de menu’s enkel per tafel te nemen.

 

 

Suggesties

 

Voorgerecht:

Italiaanse babycourgette gevuld met ragù, gegratineerd in de oven 14,00

Missultini (zoute vis uit het Como-meer) op de grill met polenta 14,00

Gerookte rundscarpaccio, zuiders slaatje en rode gamba's op de grill 16,50

Risotto met een halve kreeft en de oven, zongedroogde tomaten en pijnboompitten 19,50

 

Pasta:

Duo van pasta 16,50

Ravioli gevuld met tomaat en mozzarella, lichte pikante tomatensaus met aubergines 16,50

Pasta zeedelicatessen 18,00

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, salsiccia en spek) 16,50

Pizza bianca, buffelmozzarella, Culatta, zongedroogde tomaten, rucola en schijfjes Parmezaan 16,50

                          

Vis:

Wijtingfilet met balsamico en een crème van artisjokken 25,00

Slibtongetjes op Parmezaanse wijze 25,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Filet van Duroc, pompoenpuree en een krachtige rode wijnsaus 25,00

Stinco (varkenshammetje) in de oven met een graanmosterdsaus 25,00

Entrecôte op de grill, opgebakken cime di rape en een zachte vleesjus op basis van look en rozemarijn 27,00

Wagyu Flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus 28,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Wijnsuggestie:

Wit:
Svelato 5,50/glas – 24,00/Fles

(Afkomst: Campanië. Druiven: Falanghina )

Rood:
1954 Primitivo 5,00/glas - 24,00/Fles

(Afkomst: Puglia. Druiven: Primitivo)

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!