Suggesties
Voorgerecht:
Gemarineerde zalm, gebrande avocado en gebakken Sint-Jacobsvruchten
Tonijntartaar met gefrituurde schorseneren
Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken champignons
Pasta en pizza:
Spaghetti alla chitarra met een licht pikante tomatensaus met aubergines en afgewerkt met Burrata
Pasta met vongole, mosselen, look en peterselie
Pasta met asperges, Parma, Pecorino Romano en broodkorstjes
Spaghetti alla Carbonara met "wangspek"
Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia)
Pizza bianca, buffelmozzarella, Porchetta, truffelschilfers en Parmezaan
Pizza rossa, gefrituurde aubergines en geraspte ricotta
Vis:
Licht gegrilde tonijn op Mediterraanse wijze
Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Vlees:
Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze
Stinco (varkenshammetje) in de oven met een vleessaus met look en rozemarijn
Diamanthaas op de grill, savooikool en knolselder
Wagyu flanksteak op de grill, opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus
Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht
Dessert om mee te nemen:
Bosvruchten met een crème van mascarpone
Tiramisu
Wijn om mee te nemen:
Wit
Pinot Grigio (Sacchetto)
Rood
Merlot (Sacchetto)
Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!