Suggesties

Suggesties

Menu

Gerookte tonijncarpaccio, frisse fregolasalade met rivierkreeftevlees

Pizza Bianca, buffelmozzarella, Culatta, zongedroogde tomaten, rucola en schijfjes Parmezaan

Dorade met een stoverij van mosselen, vongole en tomaat

Dessert

38,50 (Aangepaste wijn + 18,00)

 

Om de wachttijden in drukke periodes te beperken,

vragen wij om de menu’s enkel per tafel te nemen.

 

 

Suggesties

 

Voorgerecht:

Italiaanse babycourgette gevuld met ragù, gegratineerd in de oven 14,00

Missultini (zoute vis uit het Como-meer) op de grill met polenta 14,00

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino, truffelboter en opgebakken bospaddestoelen 16,50

Risotto met een halve kreeft en de oven, zongedroogde tomaten en pijnboompitten 19,50

 

Pasta:

Duo van pasta 16,50

Ravioli gevuld met tomaat en mozzarella en een zachte tomaat-basilicumsaus 16,50

Pasta met mosselen, vongole, look en peterselie 16,50

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, salsiccia en spek 16,50

Pizza bianca, buffelmozzarella, Culatta, zongedroogde tomaten, rucola en schijfjes Parmezaan 16,50

                          

Vis:

Sliptongetjes op Parmezaanse wijze 25,00

Licht gegrilde tonijn op Mediterraanse wijze 25,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Filet van Duroc, pompoenpuree en een krachtige rode wijnsaus 25,00

Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze 25,00

Entrecôte op de grill, opgebakken cime di rape en een zachte vleesjus op basis van look en rozemarijn 27,00

Filet Pûr op de grill, gerookte ganzenlever en Marsala 27,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Wijnsuggestie:

Wit:
Svelato 5,50/glas – 24,00/Fles

(Afkomst: Campanië. Druiven: Falanghina )

Rood:
Piano 5,00/glas - 22,00/Fles

(Afkomst: Toscane. Druiven: Sangiovese, Syrah en Cabernet sauv)

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!