Suggesties

Suggesties

Menu

Gerookte zwaardvis met een quinoasalade en gegrilde gamba's

Pizza Bianca, buffelmozzarella, truffelham, rucola en schijfjes Parmezaan

Diamanthaas op de grill, met een crème van geroosterde paprika

Dessert

38,50 (Aangepaste wijn + 18,00)

 

Om de wachttijden in drukke periodes te beperken,

vragen wij om de menu’s enkel per tafel te nemen.

 

 

Suggesties

 

Voorgerecht:

tomaat-salade met "Burrata" van buffekmelk en krokante Parma 15,00

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen 16,50

Duo van tonijn: zuiderse tartaar en gerookte carpaccio 16,50

 

Pasta:

Ravioli gevuld met aubergines en provola en een licht pikante tomatensaus 16,50

Duo van pasta 16,50

Fusilli lunghi met zeedelicatessen 18,50

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia) 16,50

Pizza bianca, buffelmozzarella, gekookte truffelham, rucola en schijfjes Parmezaan 16,50

                          

Vis:

Italiaanse licht pikante mosselschotel 23,00

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes 25,00 

Licht gegrilde tonijn op Mediterraanse wijze 25,00

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Brasvar rack met een graanmosterdsaus 23,00

Ossobuco op Milanese wijze, op lage temperatuur gegaard 25,00

Stinco (varkenshammetje) vleessaus op basis van vadouvan 25,00

Zesrib op de grill, met een vleesjus met groene peper en rozemarijn 27,00

Filet Pûr op de grill, balsamico, itiaanse kerstomaatjes, rucola en schijfjes parmezaan 27,00

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Wijnsuggestie:

Wit:
Sant'Andrea 5,50/glas – 24,00/Fles

(Afkomst: Puglia, druiven: 100% Greco)

Rood:
1954 Primitivo 6,00/glas - 28,00/Fles

(Afkomst: Puglia, druiven: 100% Primitivo)

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!