Suggesties

Suggesties

Menu

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino, truffelboter en opgebakkken bospaddenstoelen

Pizza Bianca, buffelmozzarella, Mortadella, gemalen pistachenoten en schijfjes parmezaan

Diamanthaas op de grill, largo en een krachtige rode wijnsaus 

Dessert

38,50 (Aangepaste wijn + 18,00)

 

Om de wachttijden in drukke periodes te beperken,

vragen wij om de menu’s enkel per tafel te nemen.

 

 

Suggesties

 

Voorgerecht:

Quinoasalade met gegrilde groentje 12,50

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen 16,50

Carpaccio van gerookte zwaardvis, gebrande avocado, getoaste sesamzaadjes en gamba's op de grill 16,50

Sint-Jacobsvruchten, erwtenpuree en krokante parma 16,50

 

Pasta:

 

Gnocchi met cime di rape en spek 16,00

Ravioli gevuld met krab en kreeft, botersaus met scampiblokjes en salie 18,00

Pasta met zeedelicatessen 18,00

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia) 16,50

Pizza bianca, buffelmozzarella, Mortadella, gemalen pistachenoten en schijfjes Parmezaan 16,50

                          

Vis:

Kabeljauwhaasje met opgebakken cime di rape, ansjovis en een krachtige bisque 25,00

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes 25,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

 

Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op milanese wijze 25,00

Hazenrugfilet, pompoenpuree, kastanjes op honing en een krachtige wilsaus 28,00

Zesrib op de grill,  zachte vleesjus met look en rozemarijn 27,00

Filet Pûr met opgebakken bospaddestoelen en een truffeljus  27,00

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Wijnsuggestie:

Wit:
Svelato 5,50glas – 24,00/Fles

(Afkomst: Campanië. Druiven: Falanghina )

Rood:
Piano 5,00/glas - 22,00/Fles

(Afkomst: Toscane. Druiven: Sangiovese, Syrah en Cabernet sauv)

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!