Suggesties

Suggesties

Menu

Vitello Tonnato

Pizza Bianca, buffelmozzarella, Coppa, rucola en schijfjes Parmezaan

Filet van Duroc, Lardo en een zachte vleesjus

Dessert

38,50 (Aangepaste wijn + 18,00)

 

Om de wachttijden in drukke periodes te beperken,

vragen wij om de menu’s enkel per tafel te nemen.

 

 

Suggesties

 

Voorgerecht:

Koude pastasalade met tonijn, kappertjes, olijven en groentjes 14,00

Bresaola met appelblokjes, rucola en schijfjes Parmezaan 15,00

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken champignons 16,50

Gerookte zwaardvis, gebrande avocado, getoaste sesamzaadjes en gebakken Sint-Jacobsvruchten 16,50

 

Pasta:

Pasta met aubergines en een licht pikante tomatensaus 15,00

Duo van pasta 16,00

Linguine met mosselen, venusschelpen, look en peterselie 16,50

Pasta met asperges, Parma, broodkorstjes en Parmezaan 18,50

Pizza bianca, buffelmozzarella, Coppa, rucola en schijfjes Parmezaan 16,50

                          

Vis:

Italiaanse licht pikante mosselschotel 23,00

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes 25,00

Licht gegrilde tonijn op Mediterraanse wijze 25,00

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Lamssteak op de grill, erwtenpuree en een lamsjus 25,00

Ossobuco op lage temperatuur gegaard, op Milanese wijze 25,00 

Stinco (varkenshammetje in de oven) met een vleesjus op basis van look en rozemarijn 25,00

Filet Pûr op de grill, gerookte ganzenlever en een Marsalasaus 27,00

 

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Wijnsuggestie:

Wit:
Svelato 5,50/glas – 24,00/Fles

(Afkomst: Campanië: 100% Falanghina)

Rood:
Chiaramonte  5,50/glas - 24,00/Fles

(Afkomst: Sicilië  Druiven: 100% Nero d'Avola)

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!