Suggesties

Suggesties

Menu

Risotto met bospaddestoelen

Pizza Bianca, buffelmozzarella, Coppa, rucola en schijfjes Parmezaankaas

Rundssteak op de grill, krokante geitenkaas en sausje van gebrande paprika

Dessert

38,50 (Aangepaste wijn + 18,00)

 

Om de wachttijden in drukke periodes te beperken,

vragen wij om de menu’s enkel per tafel te nemen.

 

 

Suggesties

 

Voorgerecht:

Vleesbouillon met ravioli gevuld met Parma en parmezaan 10,00

gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen 16,50

Gerookte zwaardvis, gebrande avocado, sesamzaadjes en gamba's op de grill 16,50

Risotto met champignons en salsiccia 16,50

 

Pasta:

 Tagliolini neri met calamari en een licht pikante tomatensaus 16?50

Huisgemaakte ravioli gevuld met pompoen en een saliebotersaus 16,50

Duo van pasta 16,50

Pizza bianca, buffelmozzarella, Coppa, schijfjes Parmezaan en rucola 16,50

Pasta met zeedelicatessen 18,50

                          

Vis:

Zeebaarsfilet in olijfolie gegaard, crème van truffel en krokante spekjes 25,00

Licht gegrilde tonijn op Mediterraanse wijze 25,00

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Stinco (varkenshammetje) in de oven met een saus op basis van look en rozemarijn 25,00

Hazenrugfilet op de grill, pastinaakpuree en een krachtige rode wijnsaus 27,00

Hertensteak op de grill, truffelkaasje en een wildsaus 27,00

Zesrib, rib roast op de grill, bruschetta met licht pikante tomatentapenade en een tomaten-boter 27,00

Fazantenfilet met eekhoorntjesbrood en een wildsaus op basis van Vecchia Romagna 26,00

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Wijnsuggestie:

Wit:
Diamine 5,00 /glas – 24,00/Fles

(Afkomst: Abruzzo. Druiven: 100% Pecorino)

Rood:
Mille 1 6,00/glas - 34,00/Fles

(Afkomst: Lombardije. Druiven: 100% Rebo)

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!