Suggesties

Suggesties

Menu

Vitello Tonnato

Pizza Bianca, buffelmozzarella, truffelham, rucola en schijfjes Parmezaan

Diamanthaas op de grill, licht pikante tomatenboter en een krokante
tramezzino gevuld met buffelmozzarella

Dessert

38,50 (Aangepaste wijn + 18,00)

 

Om de wachttijden in drukke periodes te beperken,

vragen wij om de menu’s enkel per tafel te nemen.

 

 

Suggesties

 

Voorgerecht:

Carpaccio van octoopus, zuiders slaatje met Taggiasca-olijven en citroenvinaigrette 15,00

Gemarineerde rundscarpaccio, krokante tramezzino met truffelboter en opgebakken bospaddestoelen 16,50

Gemengde sla met Bresaola en Burrata van buffelmelk 15,00

 

Pasta:

Pasta met aubergines en een licht pikante tomatensaus, afgewerkt met gezouten ricotta 15,00

Duo van pasta 16,50

Pasta met mosselen, venusschelpen, look en peterselie 16,50

Pizza alla boscaiola (tomaat, mozzarella, eekhoorntjesbrood, spek en salsiccia) 16,50

Pizza bianca, buffelmozzarella, gekookte truffelham, rucola en schijfjes Parmezaan 16,50

                          

Vis:

Sliptongetjes op Parmezaans wijze 25,00

Licht gegrilde tonijn op mediterraanse wijze 25,00

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht +1,50

 

Vlees:

Hertenfilet, gegratineerde pompoen in de oven, een wildsaus met kastanjes 27,00

Ribeye van varkensvlees op de grill, stoverij van crime di rape en een zachte vleesjus met parmezaan 25,00

Hazenrugfilet, pastinaakpuree en een krachtige wildsaus 28,00

Zesrib op de grill, vleessaus met look en rozemarijn 27,00

Filet Pûr met opgebakken bospaddestoelen en een zachte truffeljus  27,00

Warme groentjes of gemengd slaatje als bijgerecht + 1,50

 

Wijnsuggestie:

Wit:
Svelato 5,50glas – 24,00/Fles

(Afkomst: )

Rood:
Riseis 5,00/glas - 22,00/Fles

(Afkomst: )

 

Doordat we met verse producten werken en deze in kleine hoeveelheden aankopen kan het gebeuren dat gerechten uitverkocht zijn!